Épitőipari szolgáltatások

Gépeink 2019/2020-ban kerültek átadásra, a legújabb technológiát és felszerelést tartalmazzák. Az építőipari szolgáltatások széles körű lefedését kínáljuk, melyek a földmunkákon át egészen az ingatlanok teljes kivitelezéséig terjednek. Mini földmunkagépeinkkel kiválthatja a költséges kézi munkaerőt. 

ANYAGMOZGATÁS 5 TONNÁIG
TELEKTISZTÍTÁS
TEREPRENDEZÉS
BONTÁS
ÁROKÁSÁS
ALAPÁSÁS
MEDENCE ÉS PINCE ALAPÁSÁS
HÁZALAP TÖLTÉS
HÓTOLÁS
KONTÉNER TÖLTÉS
TALAJFÚRÁS
KERTI TÓ ÁSÁS
BETONBONTÁS
KERTÉSZETI MUNKÁK
PATAKMEDER ÉS ÁROKTISZTÍTÁS

Ne maradjon le semmiről

Tekintse meg építőipari munkáink dokumentálását, érdekességekkel és fontos mérföldkövekkel.

Ingatlan beruházások

Találja meg álmai házát

Mit szólna, ha csak beköltöznie kellene?

Ismerje meg ingatlan kínálatunk

Thurzó Liget Lakópark

Békéscsaba belvárosában, zöld lakóparki házak eladók.
Kivitelezés

Békéscsaba első zöld, megújuló energiát hasznosító lakóparkja, mely a város szívében, a belváros közelségében található. A Thurzó Liget Lakóparkot azoknak ajánljuk, akik szeretik a természet közelségét, a harmóniát és a nyugalmat, de emellett szeretik a letisztult, modern stílust, a környezethez igazodó teraszokat, napsütötte lakótereket, nagy üvegfelületeket, amelyek még közelebb hozzák a természetet. 

Bródy 28.

Egyedi Luxus Loft kivitelű Penthouse lakások eladók.

Eladásra kínálunk Budapest egyik előkelő negyedében 7 db új építésű társasházi lakást, melyek a Bródy Sándor utca 28. szám alatt lévő épület tetőtér beépítése során kerülnek megépítésre. Az ingatlanfejlesztés az épület teljes egészére kiterjed, a meglévő épület teljes körű felújítását, lift beépítését és 3., 4. szint, illetve galéria kialakítását tartalmazza.