Igyekszünk a legjobb ajánlattal szolgálni!

Folyamatosan bővülő kínálatunkban felsorakoznak azon mezőgazdasági gépek, melyek a talajelőkészítéstől egészen a betakarításig segítik a gazdákat. Olyan portfóliót áll szándékunkban bemutatni, mellyel idő-, energia- és költséghatékony munkafolyamatokat biztosíthatunk számukra. Hivatalos viszonteladókként vagyunk jelen számos márka képviseletében. Továbbá hivatalos exportőrként is képviselünk hazai márkákat külföldi vevőink számára. A mezőgazdasági gépeink az alábbi kategóriákba sorolhatók: Betakarító adapterek, traktorok, talajmegmunkálók.

Kukorica és napraforgó vágóasztalok. Hivatalos viszonteladóként értékesítjük az Oros divízió termékeit és alkatrészeit az ország egész területén és külföldön is.

Napraforgó és kukorica adapterek, a határon túli ügyfeleinknek. A gyártó termékeinek és alkatrészeinek hivatalos importőrei vagyunk, külföldi ügyfeleink részére.

Moresil napraforgó, kukorica és gabona betakarításhoz. A betakarító eszközök kategóriájában jeleskedő Moresil márka viszonteladói is vagyunk. 

Kis-, ültetvényes és szántóföldi traktorok. Hivatalos viszonteladóként Solis kistraktorokat, szántóföldi és ültetvényes traktorokat is értékesítünk. 

Traktorok széles választékban. A mindenki számára ismerős Belarus MTZ traktorok széles választékát kínáljuk, a kisebb lőerővel rendelkező traktorokon át a nagy teljesítményig.

Talajmegmunkálók széles választéka: Elülső henger, fűhenger, grubber, gyomfésű, kombinátor, kompaktor, kukorica száraprító, mikrogranulátum szóró, műtrágyaszóró, nehéz tárcsa, oldalvágó kasza, repcetoldat, szántóföldi kultivátor, henger, talajlazító, tárcsa. - Hivatalos viszonteladóként.

Velünk kapcsolatos

Termékeink látványos bemutatásán kívül, szeretnénk további érdekességeket is bemutatni (Hamarosan)