Oros kombájn adapterek

Oros

Cégünk, a Cento az OROS adapterek hivatalos viszonteladója. Az OROS Divízió a hazai, nyugat- és kelet-európai, észak-afrikai, valamint az észak-amerikai piacra fejleszt kombájn adaptereket. Ezek univerzális vágóasztalok, melyek minden ma ismert kombájntípusra felszerelhetők. Elérhetőek 4-től 16 sorosig fix vagy csukható vázas kivitelben. Portfóliónkban megtalálhatóak az alacsonyabb árfekvésű, de minőségi adapterek épp úgy, mint a magasabb igényeket kielégítő prémium kombájn adapter. Elérhető típusok napraforgó és kukorica betakarításra.

Magas színvonalú gyártást az alkalmazott minőségbiztosítási rendszerek is garantálják. Fontos információ, hogy az OROS Divízió az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvány mellett ISO 14001 környezetvédelmi rendszer tanúsítással is rendelkezik.

Gyártó weboldala

oros sun napraforgó kombájn adapter vágóasztal

Linamar Hungary Zrt. OROS divíziója közel 50 éves gépgyártói tapasztalattal kínálja 2015-ben bevezetett OROS SUN+CHOP szárzúzós napraforgó betakarító adapterét, amely a mechanikus szárzúzónak köszönhetően különböző állományú napraforgó betakarítását és optimális szárzúzását teszi lehetővé egy menetben. Mindemellett kizárt a szemveszteség, ezzel is maradéktalanul eleget téve a gazdák elvárásainak.”

oros sun nkukorica kombájn adapter vágóasztal

Tesztelte, majd örömmel nyilatkozta az adapter felhasználója, hogy valóban minimális a szemveszteség sebességtől és a betakarítandó állománytól függetlenül. Mivel nagy teljesítményű kombájnokkal dolgoznak, lehetősége volt megtapasztalni, hogy egy 560 lóerős kombájnra kapcsolva is igen tartósnak bizonyulnak. Továbbá nyugtázta, hogy könnyen karbantarthatóak a szárzúzók és a szárzúzás minősége magáért beszél.

Kukorica betakarító kombájn adapter

Univerzális, tehát minden kombájntípusra felszerelhető. Korszerű kardánhajtással továbbá alumínium hajtóműházzal rendelkezik. Más adapterekkel szemben kevesebb az üzemanyag fogyasztása. Fix illetve csukható vázas, 6-16 soros kivitelben kapható.

Kompatibilis bármely kombájntípussal. OROS HSA egy továbbfejlesztett modellje ismerhetjük meg. Hatékonyabb késes törőhengerekkel, 6 és 8 soros, fix vázas kivitelben.

Bármely kombájntípusra felszerelhető. Automatikus olajozó rendszerrel rendelkezik. Gazdaságos, mivel minimális a karbantartási igénye, továbbá kis tömeggel rendelkezik ezáltal kisebb asz energiaszükséglete. Csak fix vázas kivitelben kapható, 6-16 sorig.