Solis Traktorok

Solis

A Solis traktor mára kis hazánk piacán is megvetette a lábát. A nem meglepő fordulat az amerikai és nyugat-európai piacok meghódítása után nálunk is bekövetkezett. Az elmúlt években eladott több száz Solis traktor bizonyítja, hogy a magyar mezőgazdaságban és kommunális szektorban is kiváló eredményt nyújtó eszköz igazán jó választás.

www.solistraktor.hu

kistraktor

Kistraktor

A Solis kistraktorok kompakt méretükkel és ellenállhatatlan teljesítménnyel állnak a használóik rendelkezésére. A megbízható Mitsubishi motorral, szervóval vagy épp hidrosztatikus váltóval szerelt modellek megállják a helyüket a mezőgazdaságban, a kommunális és az ipari területeken is.

szántóföldi traktor

Szántóföldi traktor

Ültetvényes traktor

“Az üzem saját tesztpályán minden modell sorozatot tartós üzemi körülmények között fárasztásos próbának vet alá, mielőtt széria érettként megkezdenék a sorozat gyártását. Itt a tesztgépek közel 20 000 munkaórát dolgoznak le. Az üzemeltetés előtt és után minőségi ellenőrzéseket végeznek a minőség biztosítása érdekében.”

“A vállalat gyártja szinte a teljes modell sorozathoz a motorokat, ez alól a két kisebb modell képez kivételt. Az erőátvitelt, saját soron gyártják, míg a véglehajtásokat a Carrarotól szerzik be. A részkomponenseket, és a teljesen összeszerelt motor-váltó szerkezeteket is tesztelik. Így biztosítva a szivárgásmentes és hosszú élettartamot ellátni képes fődarabokat, amelynek célja a 100%-ig elégedett ügyfél.”

“A gyártás során a széria érett modell minden egysége az előállítás közben egy sor minőségi ellenőrzésen megy keresztül. A gyártás különböző szakaszaiban. A vállalat ARAI tanúsított automata vizsgaközpontokat használ, így kizárva a szubjektív emberi tényezőt.”

“A gyártósorról lekerülő gépeket minden szempontból újra átvizsgálják. Ezután felkészítik a rakodásra, a végeredmény pedig az, amire minden vevő vágyik. 100% SOLIS traktor, amely megbízható, funkcionális, és korszerű.”

www.odisys.hu