Oros Cornado

Nemzetközi bemutatókon elért eredmények alapján a világ egyik legjobb szárzúzójával rendelkezik. Más adapterekkel szemben alacsonyabb üzemanyag fogyasztás. Nagyobb betakarítási sebesség: akár 10-12 km/h. Alumínium hajtóműházak, autóipari minőségben. Nagy kopásállóságú, keményfém felszórt zúzókés. Korszerű kardánhajtás

A szárzúzó törőhengerhez viszonyított pozíciója biztosítja, hogy NAGY BETAKARÍTÁSI SEBESSÉGNÉL IS KIVÁLÓ SZÁRZÚZÁSI MINŐSÉGET nyerjünk. Előnyök: alumínium hajtóműház, kikapcsolható szárzúzás, hosszú élettartam, optimális fordulatszám a tökéletes száraprításért.

A négykéses típus – kevesebb szár kerül a kombájnba, kevesebb üzemanyag-felhasználás.Különleges bordát szereltünk minden késre a jobb lehúzás érdekében, amely ötvözi a régi bordás típus előnyeit a késes típuséval.

Minden jelenleg használatos kukorica betakarítására alkalmas kombájnra felszerelhető. Megrendelhető kombájnnak megfelelő színben.

NAPRAFORGÓ BETÉT
Egy speciális napraforgóegységgel az adapter átalakítható napraforgó betakarításra is.

CSONKTAPOSÓ
A különböző kukoricaállományokban a kombájn első gumiabroncsainak védelmére javasoljuk a csonktaposót.

OLDALMAGASÍTÁS
A különösen magas kukoricaállományokban ajánlott az oldalmagasítás használata, az esetleges csőveszteségek minimalizálására.

TALAJKÖVETŐ
A tökéletes talajkövetés és a még alacsonyabb tarlójú szárzúzás érdekében az adapterek talajkövető rendszerrel szerelhetők fel.

SORVÁLASZTÓ
Dőlt állományokban a veszteségcsökkentés céljából javasoljuk a hidrosztatikus hajtású sorválasztót.

Hasonló gépek