Oros Sun + Chop

Több, mint 20 éves tapasztalat a napraforgó betakarító gépgyártás területén. Oldalhajtás automatikus olajozó rendszere (Professzionális kenés, Hosszabb élettartam). A rázótálcák optimális kialakítása biztosítja a megfelelő anyagáramot. Egyszerű felépítés, könnyű szerelhetőség. Minimális karbantartás. Az optimális fordulatszámú speciális forgókés választja le a fejeket a növényről. Egyedi biztosító kapcsolóval ellátott hajtóművédelem. A behordócsigát is biztonsági kapcsoló védi a túlterhelés ellen.

A tálca aljára erősített görgő és a speciális görgőpálya biztosítja a tálca rezgését, hogy a tálcákba hulló napraforgószemek folyamatosan áramoljanak az adapter belseje felé.

Minden jelenleg használatos kukorica betakarítására alkalmas kombájnra felszerelhető. Megrendelhető kombájnnak megfelelő színben.

A szárzúzó egység távolsága az adaptertől, a kombájnfülkéből állítható, így különböző betakarítási magasságoknál is tartható az optimális szár-csonkmagasság. Előre dőlt állománynál és különböző magasságokban sem fordulhat elő, hogy a szárzúzó kés hamarabb elvágná a szárat, mint ahogy az adapter forgókése leválasztja a napraforgótányért a szárról

Hasonló gépek